Hoppa till innehåll
Hem » Sveriges herrlandslag i fotboll mot azerbajdzjans herrlandslag i fotboll tidslinje

Sveriges herrlandslag i fotboll mot azerbajdzjans herrlandslag i fotboll tidslinje

Sveriges herrlandslag i fotboll mot Azerbajdzjans herrlandslag i fotboll tidslinje

Ett möte mellan Sveriges herrlandslag i fotboll och Azerbajdzjans herrlandslag i fotboll är alltid en spännande upplevelse för fotbollsälskare. Dessa två nationer har mötts ett antal gånger på planen, och deras möten har skapat intressanta stunder genom åren. Låt oss ta en titt på en tidslinje för de historiska mötena mellan dessa lag.

Årtal Match Vinnare
1999 Sverige vs Azerbajdzjan Sverige
2003 Azerbajdzjan vs Sverige Sverige
2011 Sverige vs Azerbajdzjan Oavgjort
2012 Azerbajdzjan vs Sverige Sverige

1999 var året då dessa två landslag först möttes på fotbollsplanen. Matchen spelades i Sverige, och det svenska laget lyckades vinna med ett övertygande resultat. Detta var en viktig seger för Sveriges herrlandslag och visade på deras styrka.

År 2003 ägde matchen rum i Azerbajdzjan. Sveriges herrlandslag visade återigen sin dominans och vann matchen mot värdlandet. Det svenska laget visade upp en imponerande spelstil och säkrade ännu en seger i mötena mellan de båda lagen.

Matchen 2011 var en jämn och spännande tillställning. Den spelades i Sverige och trots ett hårt försök från Azerbajdzjans herrlandslag att ta hem segern slutade matchen oavgjord. Det var en hård kamp på planen och båda lagen visade upp sin skicklighet och vilja att vinna.

Azerbajdzjan och Sverige möttes igen 2012, denna gång på azerbajdzjansk mark. Trots en stark insats från Azerbajdzjans herrlandslag lyckades Sveriges lag säkra segern. Det var återigen ett bevis på den svenska lagets höga standard och deras dominans över motståndarna.

Mötena mellan Sveriges herrlandslag i fotboll och Azerbajdzjans herrlandslag i fotboll har alltid varit spännande för fans och följare. Dessa matcher har gett oss minnesvärda ögonblick genom åren, och vi kan förvänta oss fler spännande möten mellan dessa två lag i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *