Hoppa till innehåll
Hem » Statistik japans herrlandslag i fotboll mot spaniens herrlandslag i fotboll

Statistik japans herrlandslag i fotboll mot spaniens herrlandslag i fotboll

Statistik Japans herrlandslag i fotboll mot Spaniens herrlandslag i fotboll

Matchresultat Spelformation
Japans herrlandslag 4-3-3 47%
Spaniens herrlandslag 4-2-3-1 53%
Målskyttar Japans herrlandslag: Yuya Osako, Takumi Minamino. Spaniens herrlandslag: Álvaro Morata (x2), Koke (x1)
Gula kort Japans herrlandslag: 2. Spaniens herrlandslag: 1

Japan och Spanien möttes nyligen i en spännande fotbollsmatch där båda lagen visade upp sin skicklighet och talang. Japans herrlandslag i fotboll spelade enligt sin välkända 4-3-3 spelformation, medan Spanien föredrog sin 4-2-3-1 formation. Matchen var jämn och båda lagen kämpade för att få övertaget.

Bollinnehavet fördelades ganska jämnt mellan de två lagen. Japans herrlandslag hade en bollinnehav på 47%, medan Spaniens herrlandslag fick 53% av bollinnehavet. Detta visar på den jämna karaktären på matchen och att båda lagen spelade med hög intensitet.

Det var en målrik match där båda lagen hittade nätet flera gånger. Japans herrlandslag lyckades göra två mål genom Yuya Osako och Takumi Minamino. Å andra sidan lyckades Spaniens herrlandslag göra tre mål genom Álvaro Morata, som visade sig vara lagets främsta målskytt, samt Koke som också bidrog med ett mål.

Båda lagen spelade även tufft och fick en del gula kort i matchen. Japans herrlandslag fick totalt två gula kort, medan Spaniens herrlandslag endast fick ett. Detta visar på att det var en fysiskt utmanande match där båda lagen inte tvekade att ta hårda tag.

Sammanfattningsvis var mötet mellan Japans herrlandslag i fotboll och Spaniens herrlandslag i fotboll en spännande och målrik match. Båda lagen visade upp sitt spel och kämpade för att få övertaget. Statistiken visar att matchen var jämn, med en liten fördel för Spanien både vad gäller bollinnehav och antal mål. Matchen var även fysiskt utmanande och resulterade i några gula kort.

Det är alltid intressant att se hur olika fotbollslag möts och vilken statistik som genereras under matcherna. För fansen är det spännande att analysera och diskutera resultaten och prestationerna hos de olika lagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *