Hoppa till innehåll
Hem » Serbiens herrlandslag i fotboll mot schweiz herrlandslag i fotboll laguppställning

Serbiens herrlandslag i fotboll mot schweiz herrlandslag i fotboll laguppställning

Serbiens herrlandslag i fotboll möter Schweiz herrlandslag i fotboll – laguppställning

När Serbiens herrlandslag i fotboll möter Schweiz herrlandslag i fotboll får fotbollsfans över hela världen se fram emot en spännande match där båda lagen kommer att kämpa för segern. För att hjälpa dig som supporter att hålla koll på laguppställningar och andra relevanta detaljer har vi sammanställt denna artikel.

Matchen mellan Serbiens herrlandslag i fotboll och Schweiz herrlandslag i fotboll är en av de mest efterlängtade matcherna i den pågående turneringen. Båda lagen har visat stor potential och kommer att ge allt för att ta hem segern. Här nedan finner du den senaste laguppställningen för matchen:

Serbiens herrlandslag i fotboll

1. Marko Dmitrovic (målvakt)
2. Aleksandar Kolarov
3. Nikola Milenkovic
4. Stefan Mitrovic
5. Milan Rodic
6. Nemanja Matic
7. Sergej Milinkovic-Savic
8. Dusan Tadic
9. Luka Jovic
10. Aleksandar Mitrovic
11. Filip Kostic

Schweiz herrlandslag i fotboll

1. Yann Sommer (målvakt)
2. Nico Elvedi
3. Manuel Akanji
4. Ricardo Rodriguez
5. Kevin Mbabu
6. Granit Xhaka
7. Xherdan Shaqiri
8. Remo Freuler
9. Haris Seferovic
10. Mario Gavranovic
11. Breel Embolo

Serbiens herrlandslag i fotboll har en stark trupp med välkända spelare såsom Aleksandar Kolarov och Nemanja Matic. Dessa erfarna spelare kommer att vara nyckelfaktorer för Serbien när de möter Schweiz. Å andra sidan har Schweiz ett starkt lag med spelare som Xherdan Shaqiri och Granit Xhaka, vilka kommer att vara avgörande för Schweiz framgång.

För att ge dig ännu mer insikt i matchen och spelarnas prestationer har vi sammanställt följande information i en praktisk tabell:

Spelare Landslag Klubb
Marko Dmitrovic Serbien Eibar
Aleksandar Kolarov Serbien Inter Milan
Nemanja Matic Serbien Manchester United
Granit Xhaka Schweiz Arsenal
Xherdan Shaqiri Schweiz Liverpool
Remo Freuler Schweiz Atalanta

Som du kan se är det en imponerande lista av spelare som kommer att delta i matchen. Deras deltagande kommer utan tvekan att påverka matchens utfall och vi kan förvänta oss spännande och intensiv fotboll.

För dig som vill följa matchen och ta reda på resultaten, rekommenderar vi att du håller ögonen öppna efter uppdateringar på olika sportwebbplatser eller genom att söka efter ”Serbiens herrlandslag i fotboll mot Schweiz herrlandslag i fotboll” på din favoritsökmotor.

I sammanfattning kan vi förvänta oss en högintensiv match där Serbien och Schweiz kommer att kämpa för segern. Med spännande spelare i båda lagen och ett starkt fokus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *