Hoppa till innehåll
Hem » Argentinas herrlandslag i fotboll mot frankrikes herrlandslag i fotboll tidslinje

Argentinas herrlandslag i fotboll mot frankrikes herrlandslag i fotboll tidslinje

Argentinas herrlandslag i fotboll mot Frankrikes herrlandslag i fotboll tidslinje

Argentina och Frankrike är två av världens mest framstående fotbollsnationer. Deras respektive herrlandslag har genom åren kämpat mot varandra på den internationella arenan. I den här artikeln ska vi ta en titt på tidslinjen för möten mellan Argentinas herrlandslag i fotboll och Frankrikes herrlandslag i fotboll.

Tidiga möten och VM-äventyr:

Figure class=”wp-block-table”>

År Vinnare Målresultat
1930 Argentina 1-0
1938 Frankrike 4-1
1978 Argentina 2-1

Det första mötet mellan lagen ägde rum 1930 i samband med världsmästerskapet. Argentina vann med 1-0. Åtta år senare stod de igen öga mot öga i VM, men denna gång var det Frankrike som segrade med 4-1. Under 1978 års mästerskap möttes de återigen, och Argentina kunde ta revansch med en 2-1-vinst.

Modern era möten:

Här är några viktiga möten mellan lagen från 2000-talet:

År Vinnare Målresultat
2007 Argentina 1-0
2016 Oavgjort 0-0
2018 Frankrike 4-3

2007 möttes lagen i en vänskapsmatch där Argentina segrade med 1-0. År 2016 resulterade mötet i en mållös oavgjord match. Deras senaste drabbning ägde rum under 2018 års VM i Ryssland där Frankrike vann med 4-3 och avancerade till semifinalen.

Historisk rivalitet och framtida möten:

Mötena mellan Argentinas herrlandslag i fotboll och Frankrikes herrlandslag i fotboll har alltid varit intensiva och spännande. Båda lagen är kända för sin skicklighet och har ett starkt stöd från sina fans.

Det finns ännu mer att se fram emot när det gäller dessa två lag. Framtiden kommer förmodligen fortsätta bjuda på spännande matcher och en fortsättning på deras rivalitet.

Vi ser fram emot nästa tillfälle när Argentina och Frankrike möts på fotbollsplanen och fortsätter skriva historia i världens mest populära sport!

Slutsats:

Mötena mellan Argentinas herrlandslag i fotboll och Frankrikes herrlandslag i fotboll har varit fyllda med spänning och dramatik genom åren. Deras tidslinje visar på ett historiskt mönster av intensiva matcher och rivalitet. Båda lagen har enastående spelare och har gett oss minnesvärda ögonblick. Vi ser fram emot att se vad framtiden har att erbjuda när de möts igen på fotbollsplanen.

Tidslinje över mö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *